september, 2021

17sepHele dagen18Forvalteransvar og samfunnsbyggingJubileumskonferanse i Bergen

Arrangementdetaljer

Hauge Business Network og Bjørgvin bispedømme arrangerer Hauge-konferanse i Bergen 17.-18. september. Vi feirer at det er 250 år siden Hans Nielsen Hauge ble født og vi setter fokus på hva det kan bety for oss i dag.

Lenke til arrangementet.

Fredag 17. september, konferanse del 1

  • 10.00 – 12.00: Forvaltaransvar og Impact Investment. Med biskop Halvor Nordhaug, Tim Macready, Aimee Minnich og Ola Grytten m.fl.
  • 13.00 – 15.00: Gründerpitch. Gründere presenterar sine idear for eit ekspertpanel. Trekning av premie
  • 18.00: Kveldsmøte med Alv Magnus m.fl.

Lørdag 18. september, konferanse del 2

  • 10.00 – 16.00: Forvaltaransvar og samfunnsbygging. Med Alv Magnus, Lemma Desta/ Norges Kristne Råd, Tarjei Gilje/ Dagen, Cathrine Borgen/ Gimlekollen, Magne Supphellen/ NHH m.fl. Kåring vinnar «Hauge-sokken».

Hans Nielsen Hauge startet en bevegelse i Norge som rundt starten av attenhundretallet delte evangeliet med “ånd og hånd”, dvs. gjennom å forkynne evangeliet og å vise det i praksis gjennom å gjøre et godt stykke arbeid. Haugianerne startet selskaper som ble finansiert gjennom vennenettverk og reinvesterte avkastningen i nye prosjekter. På den måten kunne de bygge opp flere solide virksomheter og skape arbeidsplasser, som bidro til å løfte familier og lokalsamfunn ut av fattigdom. Hauge styrte mye av sin forretningsvirksomhet fra Bergen. Det er derfor naturlig at vi fokuserer på forvalteransvar og samfunnsbygging når vi samles til jubileumskonferanse.

Fire verdier står sentralt i programmet denne helgen:

  • Innovasjon
  • Investering
  • Innsikt
  • Innflytelse

Mer informasjon, med påmelding og detaljert program, kommer fortløpende. Vi håper å se deg der!

En stor takk til støttespilleren vår, Sparebanken Vest, for å bidra til å gjøre denne konferansen mulig!

Konferansen er en del av jubileumsdagene i Bergen, «Den raude tråden – Hauge 2021», som er et samarbeid med bidrag fra også Bymuseet i Bergen, SMM, Bergen kirkelige fellesråd, Handelshøyskolen BI – campus Bergen, Norges Handelshøyskole, NLA, Norges Husflidslag, Ryfylke Livsgnist, Høgskulen på Vestlandet, m.fl.

Mer

Tid

september 17 (Fredag) - 18 (Lørdag)

Arrangementet holdes av

X