Samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Haugespor – jubileumsspel i regi av Ryfylke livsgnist

– Skaparånd, spetakkel … og strikkepinnar

Vil du læra, le og bli riven med? Ryfylke Livsgnist presenterer eit historisk og humoristisk skråblikk på haugianismen, 250 år etter Hauge sin fødsel.

Haugeinstituttet i Kristiansand aktualiserer Hans Nielsen Hauges motiverende lederskap og etiske tenking i forhold til ledelse, arbeid, nettverksbygging, etikk og samfunnsansvar.

Arbeiderbevegelsens Kulturnettverk i Østfold engasjerer seg årlig i større kulturoppsetninger og aktiviteter, og formidler og tilpasser kultur og kulturinnslag til alle typer arrangement for å formidle verdier, glede, opplevelser og ideologi.

Produksjonsselskapet Kulturværste arbeider med produksjon og utvikling av teaterforestillinger, musikaler og show. De satte opp musikalen «Det brenner en ild» om Hans Nielsen Hauge i 2017, og forbereder nyoppsetning av denne til jubileet i 2021.

Hauge Business Network arbeider for skape gode vekstvilkår for samfunnsnyttige og fremtidsrettede selskaper, ved å invitere til aktiv deltakelse gjennom å be for, bistå og investere i selskaper. Per i dag operer de primært i Norge og i Afrika.

X